Gastenboek

Hier kunt u lezen wat  voorgaande bezoekers vonden van het entertainment van Lucas of plaats uw mening!

*Filter op categorie:     Tafelgoochelen       Kindershow       Workshop       Straatgoochelen     Toneelgoochelen


Naam:
Live Music Comedy Night Emmen

Categorie:
Toneel

Gastenboek bericht:
Lucas heeft een van de edities mogen openen. En dat deed hij voortreffelijk. Het publiek zat op het puntje van de stoel. De verhalen die hij vertelde waren boeiend en interessant. De trucs en effecten waren verbazing wekkend.

Als je iemand zoekt voor een leuke act, bel Lucas!


Naam:
Teake Posseth

Categorie:
Tafelgoochelaar

Gastenboek bericht:
Gister een optreden gehad van Lucas bij ons in de zaak. ( Eetcafé de Trilker Poppenwier)
De gasten waren zeer enthousiast !
Zeer aan te bevelen deze act!!!!


Naam:
Bibliotheken Mar en Fean

Categorie:
Toneel

Gastenboek bericht:
Lucas heeft voor ons de voorleeswedstrijd gepresenteerd en een act in de pauze verzorgd. Wat een natuurtalent is Lucas! Het presenteren ging hem ook goed en gemakkelijk af, alsof hij het dagelijks doet! Hij stelde de kinderen gerust voordat ze moesten voorlezen en stelde leuke vragen zodat er wat interactie was. Lucas deed dit erg spontaan. Ook had Lucas een te gekke act bedacht voor de pauze. Hij had zowel de aandacht van de kinderen als van de ouders. Er werd veel gelachen en 'wauw' geroepen. Aan de verbaasde blikken van het publiek te zien was het ook erg boeiend om naar te kijken. Lucas is een topentertainer! Een aanrader!! Hopelijk tot volgend jaar, Lucas! ;)


Naam:
Rieko en Tineke de Boer

Categorie:
Tafelgoochelaar

Gastenboek bericht:
Afgelopen donderdag trad Lucas bij ons feestje op. Onze gasten waren in de leeftijd van 5 tot 85 jaar. Hij kon iedereen interesseren. Iedereen heeft zich kostelijk vermaakt en genoten van zijn kunsten. Lucas is een plezierige enthousiaste en innemende goochelaar. Zijn optreden was een groot succes. Lucas is een aanrader!


Naam:
school OBS Sinnehonk

Categorie:
Kindershow

Gastenboek bericht:
Goochelaar Lucas is bij ons op school geweest en heeft een prachtige show gegeven voor de kinderen van groep 1 t/m 8. De kinderen mochten meehelpen bij de goocheltrucs en waren erg betrokken bij de show. Ze hebben genoten en de leerkrachten ook! Een kindershow van Lucas is erg leuk om te boeken voor uw school.


Naam
René Luinstra

Categorie*
Tafelgoochelaar

Gastenboek bericht*
Buitengewoon verrassend optreden van een aankomend talent!


Naam
Fam. Hellinga

Categorie *
Tafelgoochelaar

Gastenboek bericht *
Afgelopen zaterdag heeft Lucas een optreden gedaan als tafelgoochelaar. Zijn publiek bestond uit een gemêleerde gezelschap. Jong en oud waren uitgenodigd om een 50 jarige verjaardag te vieren. Tijdens een gezellige borrel werden we aan tafel verrast door zijn trucs! Wat hebben we gelachen en wat waren we verbaasd. De interactie tussen goochelaar  Lucas en zijn publiek was erg gezellig. Een aanrader om te boeken!


Naam
Kinderwoud

categorie *
kindershow

gastenboek bericht *
Vorige week heeft Lucas een super leuke show gegeven op diverse BSO locaties! De kinderen reageren super enthousiast op Lucas en hij betrekt ze er leuk bij waardoor er een prettige interactie ontstaat tussen Lucas en de kinderen. Zeker voor herhaling vatbaar!


Naam
April van Zadelhoff

categorie *
kindershow + workshop

gastenboek bericht *
Vandaag was Lucas bij ons aan huis om een kinderfeestje om te toveren naar een goochelshow.
Wat een enthousiasme en wat een vakmanschap zo op jonge leeftijd. Chapeau!
De kinderen waren vanaf de eerste minuut volledig gefocust. Vol verbazing lieten ze zich verrassen door deze goochelaar! Zeker een aanrader om vaker te boeken.


Naam
Kindercentrum de Torteltuin

categorie *
kindershow

gastenboek bericht *
Lucas heeft een show gegeven voor onze peuter- en BSO groepen. Hij heeft zijn show aangepast op de leeftijd van het publiek, hij voelde heel goed aan wanneer hij welke truc kon laten zien. Hij betrok de kinderen veel in zijn show, waardoor alle aandacht om hem gericht bleef. Bij de iets oudere kinderen haalde hij Pieter het spook nog tevoorschijn, waar heel erg enthousiast op gereageerd werd.


Naam
Ballorig Heerenveen

categorie *
kindershow

gastenboek bericht *
Topper , voor alle kinderen was aandacht.
Leuke trucs de kinderen maar ook ouders waren enthousiast.
Wat een succes !