Welkom op de geheime pagina!

Hey! Wat tof om je weer terug te zien! Deze keer niet bij een show, maar online, op de geheime pagina... Gefeliciteerd, jij kan nu zelf ook leren goochelen. Download hieronder een truc met uitleg en binnen enkele minuten kun jij jezelf ook een echte goochelaar noemen!

Download hier jouw goocheltrucs!

Leer iemands gedachten lezen:

Je vraagt aan een toeschouwer om een getal tussen 1 en 63 in gedachten te nemen. Vervolgens ga je door middel van kaartjes achterhalen aan welk getal de persoon denkt. Opeens weet jij precies aan welk getal de toeschouwer denkt!

 

.

Leer Gedachten Lezen! ~ Goochelaar Lucas

Moeilijkheidsgraad:  * * *


De onvernietigbare ballon:

Je laat een opgeblazen ballon aan je publiek zien. Vervolgens pak je er een naald bij en zet hem vlak tegen de ballon aan. Je zegt dat je naald in de ballon kunt prikken, zonder dat de ballon knapt! Onmogelijk toch? Voor jou als goochelaar niet! Je prikt de naald helemaal in de ballon, maar hij knapt niet!!

Moeilijkheidsgraad: *

De Onvernietigbare Ballon ~ Goochelaar Lucas

Welke is groter:

Je laat 2 gebogen kaartjes zien aan je publiek. Als je ze naast elkaar houdt zie je overduidelijk dat het rode kaartje een stuk groter is dan het gele kaartje. Nu komt de magie. Je haalt de kaartjes even bij elkaar weg en maakt eem magische beweging. Opeens is nu het gele kaartje een stuk groter dan het rode kaartje!

Welke Is Groter? ~ Goochelaar Lucas

Moeilijkheidsgraad:  *


Onmogelijk papier

Dit is geen truc, maar een wonder. Je hebt een stukje papier weten te knippen wat onmogelijk kan! Welke kant je ook op vouwt, het sluit nooit goed aan, maar er is niks van lijm o.i.d. te ontdekken... Het is een Onmogelijk stuk papier, gemaakt door jou!

Moeilijkheidsgraad:  *

Onmogelijk Papier ~ Goochelaar Lucas

Goocheldiploma!

Heb jij één of meerdere truc's van deze geheime pagina geleerd? Gefeliciteerd! Jij mag je zelf vanaf nu een echte goochelaar noemen!! Als bewijs voor iedereen kun jij hier je eigen, officiële goocheldiploma downloaden.

Goocheldiploma ~ Goochelaar Lucas

Moeilijkheidsgraad:  N.V.T.